Історія зникнення та пошуків маленького 3-річного сіверянина

 

 

 

 

В результаті нічних пошуків правоохоронці разом із активістами місцевої громади розшукали і передали медикам хлопчика, який заблукав у полі пшениці.

Надвечір 20 травня до поліції надійшло повідомлення про зникнення у Срібнянському районі малолітнього хлопчика. Малюка залишили під наглядом дідуся, але коли той відійшов у справах на кілька хвилин, хлопчик зник. Спочатку родичі намагалися знайти онука самотужки, а потім звернулися по допомогу до поліції.

До пошуків підключилися поліцейські Срібнянського відділення та Прилуцького відділу поліції, співробітники ювенальної превенції, групи реагування патрульної поліції, дільничні офіцери, рятувальники. Голова місцевої об’єднаної територіальної громади залучив до пошуків актив села.

Спільними силами пошуківці обстежили всі навколишні господарства, колодязі, яри, посадки і лісосмуги. Розшукові заходи тривали майже всю ніч і вже після шостої ранку увінчалися успіхом. Малюка знайшли в пшеничному полі, з якого хлопчик не міг вийти. Він загубився, коли вирушив слідом за братом, який пішов зустрічати корову.

Хлопчика передали медикам, його життю і здоров’ю нічого не загрожує, але ескулапи наполягли на профілактичному огляді, зважаючи на досить низькі нічні температури.

Начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області Андрій Тірон подякував колегам за сумлінну службу та потиснув руку голові об’єднаної територіальної громади за взаємодію.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

© Чернігівська область: https://cn.npu.gov.ua/news/novini/u-sribnyanskomu-rajoni-policziya-z-gromadoyu-rozshukali-zniklogo-tririchnogo-malyuka/?fbclid=IwAR0nrieHg7pK18DkIifZbYg7AHG2lgm7yGnTNgX4G4krxNyQGtEbCkmkEko

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь