Кінні прогулянки у Ніжині – відпочинок для душі і тіла

 

 

 

 

База відпочинку «Козак» гостинно запрошує ніжинців та гостей міста спробувати себе в ролі наїзника!
Верхова їзда – здоров’я душі і тіла. З цим твердженням погодиться кожен, хто хоч раз сидів на коні. І ми вам допоможемо відчути яскраві емоції, отримати масу задоволення, заряд енергії та душевний спокій.
Наші коні Сармат, поні Мірабель та Лаккі люблять нові знайомства. Вони навчені контакту з людьми і розраховують на любляче спілкування. Особливо цікаво в їхньому оточені стане вашій дитині, адже коні дуже привабливі і викликають посмішки на обличчях.
Під час прогулянки по зеленій території бази відпочинку інструктор завжди буде знаходитися поруч і відповість на всі питання. А після катання можна сфотографуватися разом з конем. Також ви зможете погодувати коней після прогулянки – для цього з собою потрібно мати яблука або моркву. Інструктори підкажуть, як правильно акуратно пригостити тварину з рук. А поки діти будуть освоювати верхову їзду, батьки можуть провести час не менш цікаво – до їхніх послуг також розмаїття екзотичних птахів, грайливі баранчики, зони для сімейного відпочинку, де можна приготувати смачний пікнік, локації для спортивних ігор: пейнтбол та дорога з перешкодами і багато інших цікавинок.

Також для дорослих надаються альтанки зроблені у різних та цікавих стилях, де бажаючі мають можливість приготувати з власних продуктів будь-які страви. Багато охочих, маючи м`ясо для барбекю, приїздять, щоб його приготувати та відпочити з друзями.
Дні народження та корпоративи завжди проходять весело і цікаво, адже територія велика – є де зайняти себе та дітей.

Пропонуємо найближчі вихідні провести з користю і з нетерпінням чекаємо вас на території бази за адресою Прилуцька, 87.
За більш детальною інформацією телефонуйте: 0682357558 та 0978888857

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь