Запальний концерт ніжинського дитячого ансамблю. Не втримались навіть батьки

 

 

 

 

Сьогодні перший день літа, а разом з тим і Міжнародний день захисту дітей. Саме з цієї нагоди відбувся концерт дитячого зразкового ансамблю танцю «Вікторія», який плідно працює при МБК.  Він був як завжди яскравим і насиченим.   Його учасниками є діти віком від 3 до 18 років, а незмінним керівником і засновником Вікторія Вишнева. Разом з нею неперевершені танцювальні постановки створює Марія Михальська.

Повідомляє сайт «Нежатин»

Яскравим був цьогорічний концерт і тим, що на сцені виступав Чернігівський Зразковий ансамбль естрадно-бального танцю “Апельсин“. На сцені Ніжинського будинку культури танцює він вже не вперше і є очікуваним гостем. Саме це відзначив секретар міської ради Валерій Салогуб, вітаючи дитячі колективи з їхнім святом. Також він висловив вдячність керівникам та батькам, які виховують таких талановитих дітей.

Приємним сюрпризом був виступ на сцені мам вихованців ансамблю «Вікторія». Захоплені цим були і діти, і всі присутні в залі. Загалом концерт пройшов у теплій, дружній та святковій атмосфері.

Нашим читачам ми пропонуємо переглянути фото з цього заходу:

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь