Ніжинські рятувальники Спеціального авіаційного загону перемогли у турнір з міні-футболу

 

 

 

 

15 серпня у Чернігові на стадіоні Чернігів-Арена пройшов турнір з міні-футболу серед рятувальників на “Кубок Управління ДСНС України у Чернігівській області”, який було започатковано торік. 8 збірних команд, зокрема апарату Управління, п’яти Державних пожежно-рятувальних загонів, Аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області, а також Ніжинського Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України взяли участь у змаганнях.

У запеклій боротьбі перемогу та “Кубок Управління ДСНС України у Чернігівській області” здобула збірна Ніжинського Спеціального авіаційного загону. Срібло виборола збірна 4-го Державного пожежно-рятувального загону Ніжина, а бронза у команди 2-го Державного пожежно-рятувального загону Корюківки.
Заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Вячеслав Вернидуб та заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олександр Нагуло вручили переможцям турніру Кубок, а також всім призерам пам’ятні таблички та медалі.

За інформацією Управління ДСНС України у Чернігівській області

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь