Ніжинська ЗОШ №15 відкрила свої двері до Країни Знань. ФОТО

 

 

 

 

2 вересня у Ніжинській ЗОШ №15 традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

Повідомляє сайт “Нежатин”

Для школярів це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 116 першачків розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перше досягнення на шляху до Країни Знань.

А для учнів одинадцятого класу цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2020 року.

Директор школи Тетяна Павлюченко привітала всіх з чудовим святом Днем Знань та подякувала всім, хто допомагає закладу: міській владі, працівникам освіти, батькам учнів. Вона з гордістю повідомила всіх присутніх на урочистій лінійці, що навчальний заклад повністю готовий до нового навчального року: світлі просторі та чисті класні кімнати й навчальні кабінети з нетерпінням чекають на учнів.

Багато гостей завітало цього дня до загальноосвітньої школи №15. Серед них був і виходець зі школи, депутат Чернігівської обласної ради Сергій Охонько, який завжди відгукується на допомогу навчальному закладу. У вітальному слові він озвучив найкращі побажання учням і вчителям. Відмітив, що ЗОШ №15 гідно представляє себе на міському та всеукраїнському рівнях, готова до новацій та йде в ногу з часом. Побажав ще більше досягнень у новому навчальному році, і щоб навчальний процес приносив задоволення всім його учасникам: учням, вчителям, батькам.

Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто. Першокласники декламували вірші, виконували танці та раділи початку новому життю. Пролунав перший дзвінок і всі хутчіш побігли на перший урок.

Редакція сайту “Нежатин” вітає всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог!

Волинець Марина для сайту “Нежатин”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь