У скільки обійдеться відпочинок на морі в Україні у 2020 році: озвучені суми

 

 

 

 

У яку суму обійдеться українцям відпочинок влітку 2020

На тлі можливого відкриття пляжів, незважаючи на коронавірус, українські власники баз відпочинку припускають, що курортний сезон почнеться не раніше кінця червня, але до відкриття вже готуються.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА”, посилаючись на Апостроф.

Азовське море

 

За двомісний номер доведеться заплатити не менше 750 грн за добу.

“Сезон цього року плануємо відкрити з середини червня. У червні ціна за номер буде 550 гривень, в липні і серпні – 750 гривень. Такі ж ціни були і в минулому році. Не змінюємо їх, щоб відпочило більше людей”, – розповідає власниця бази відпочинку “Вілла Вікторія” в селі Генгирка Генічеського району Наталія Григорчук.

Варто зазначити, що на території бази є власний басейн, а ось до моря йти близько 600 метрів.

“Люди вже дзвонять, і більшість записуються на відпочинок у липні”, – каже Наталя.

Аналогічні ціни і у Кирилівці. Тиждень відпочинку на двох з харчуванням, масажами і гарним видом з вікна обійдеться від 19 тис. грн до 24 тис. грн. Більшість власників дорогих готелів стверджують, що цього року також будуть годувати туристів, але їжу потрібно буде замовляти за кількома варіантами меню, її будуть приносити офіціанти за столик.

Найдешевший відпочинок на Азовському морі на приватних базах. Койкомісце у восьмимісному номері обійдеться у 150 гривень. Зручності і літній душ для відпочиваючих на вулиці.

Чорне море

Найдорожче відпочити цього року буде в Одесі. Тиждень відпочинку на двох в готелі на березі моря обійдеться в 35 тис. грн.

“Одеса” завжди була дорогим місцем відпочинку. І це не через кращий сервіс, а через престиж. Так само, як колись у Криму було престижно відпочивати у Ялті. Хоча там були не кращі готелі, але ціни були високі. В Одесу їде багато іноземців. Ми бронюємо готелі для німців, білорусів, англійців і поляків. Заробітки там вище, а відповідно і ціна для них нормальна”, – говорить турагент по організації внутрішнього відпочинку Юрій Панюк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь