Віктор Радченко: Кожен із нас потрібен рідній землі!

 

 

 

 

Як часто ми зараз чуємо, що молодь прагне виїхати до столиці або інших великих міст в пошуках кращої долі. Дехто й взагалі виїжджає за кордон і надовго залишає рідну землю з думками: «А що тут робити? Кому ми тут потрібні?» Та чи правда гідну долю впливає місце проживання?
“Ні – впливає ваше бачення себе у цьому житті”, – вважає житель Ніжинщини Віктор Радченко.
«Народився на Чернігівщині і залишився вірними своїй рідній землі. Тут мені все знайомо. Тут зміг себе реалізувати і тут захотів будувати своє майбутнє. Не вважаю за потрібне «гнатися» за великими грошима, якщо ти працюєш з думкою лише про них. Ти розвивай свою справу, і як то кажуть – гроші самі до тебе потягнуться», – розмірковує Віктор.

На Ніжинщині його знають як директора ТОВ Комбікормовий завод «ПІАСТ-НІЖИН». Разом з тим він – депутат Ніжинської районної ради і працювати з людьми для нього є справою життя.


Наразі – це успішна людина, яка очолює підприємство і зазначає, що на будь-якій керівній посаді повинна бути команда і особисто досягати успіху, щось модернізувати, будувати, змінювати людина сама не може, адже є всім відома фраза, що один у полі не воїн.
Відповідаючи на запитання журналістів, чи змінилась Ніжинщина за останні 20 років, Віктор Радченко вважає, що практично ні. «Особисто я ніяких змін не бачу, – каже він, – Аби змінювати на краще своє місто, свій регіон, потрібно залучати інвестиції, владі – налагоджувати тісний контакт із підприємцями, як, приміром, на досвіді Польщі».
Вважаєте це реально?
Звісно! Саме задля цього я хочу продовжити свій шлях депутата в команді ВО «Батьківщина» і хочу, щоб ставало більше однодумців й серед опонентів. За партійну приналежність кожного з нас важливіші спільні дії на благо громади.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь