Ніжинські школярі підтримали дітей із Краматорська

“Не бійся, це все скоро закінчиться …” – саме таке вітання надіслали учні загальноосвітньої школи №7 м. Ніжина для дітей Краматорського району.

Учні цієї школи вирішили взяти на себе важливе завдання – принести святковий настрій та тепло у серця дітей з Краматорського району. За допомогою новорічних подарунків вони висловили свою повагу та турботу до маленьких мешканців, які знаходяться в зоні активних бойових дій.

Ця благородна ініціатива, підтримана гаслом “Не бійся, це скоро скінчиться”, стала своєрідним прапорцем надії. У цей важкий період вона не лише дарує радість через подарунки, але і нагадує, що разом ми можемо пройти будь-які труднощі та здолати виклики.

Нехай цей акт щирості та великодушності об’єднує нас у спільному бажанні підтримати одне одного та вірити у світле майбутнє.

Усім учням ЗОШ №7 та їхнім вчителям та батькам – велика подяка за серце, наповнене добротою та надією. Хай ці святкові миті принесуть усім дітям не лише радість, але й невичерпні запаси сил та віри у щасливе завтра.

Разом до Перемоги ♥️

Краматорська районна державна адміністрація

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь