Чому представники аптечного бізнесу в Ніжині ігнорують співпрацю з міською радою?

 

 

 

 

Чи всі представники аптечного бізнесу в Ніжині налаштовані на співпрацю з міською радою? Питання спірне, адже на сьогоднішнє засідання з приводу обговорень подальшої співпраці у міськвиконком з’явився лише один із таких підприємців. Детальніше про цю ситуація журналістам сайту “Нежатин” розповіла заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Грозенко:

“До Ніжинської міської ради надходять численні звернення від жителів міста, зокрема таких віддалених мікрорайонів, як Космонавти, Фрунзівка, Прилуцька, де відсутні аптечні пункти, з проханням відкрити їх там.

Щоб врегулювати це питання, на сьогодні до міськвиконкому було запрошено всіх власників аптечного бізнесу в Ніжині, щоб запропонувати їм відкрити аптечні заклади на околицях міста, чим дати можливість людям з інвалідністю та пенсіонерам отримати доступ до аптечних послуг в тих мікрорайонах, де вони проживають.

Аде, на жаль, представники аптечного бізнесу проігнорували це прохання, що дуже прикро і незрозуміло, і виникає питання: як же надалі вони збираються співпрацювати з місцевою владою?

Вважаю, що у підприємців має бути на меті не тільки отримання прибутку, а й надання якісних послуг ніжинцям.

На жаль, на сьогоднішній день у Ніжині є аптеки, які мають власників у Харкові, Дніпрі й інших містах, тобто кошти з Ніжина надходять в інші регіони, а в Ніжині вони просто орендують приміщення.

Ми, як місцева влада, не будемо з цим миритися. Маємо на меті провести перереєстрацію всіх суб’єктів підприємницької діяльності на території Ніжинської ОТГ , щоб податки надходили до місцевого бюджету”.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь