Ніжинська художниця Євгенiя Липовецька – авторка цікавого фотопроєкту

 

 

 

 

Колір душі – це фотопроєкт, створений 2021 року, автором якого є членькиня Нацiональноi спiлки художникiв Украiни, викладачка спецiальностi “Образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, реставрацiя” Нiжинського фахового коледжу культури i мистецтв iм. М. Заньковецькоi Євгенiя Липовецька.
У цьому проєктi взяли участь викладачi Нiжинського фахового коледжу культури i мистецтв iм. М. Заньковецької, що втілили свою сутність в образах, покликаних підкреслити самобутність, внутрішню силу і безмежну красу кожного з них.
Основна мета фотопроєкту КОЛIР ДУШI– оспівування сучасної самобутньої української жінки, берегині традицій, яка стоїть на варті добра і світла, несе в собі пам’ять і мудрість поколінь, випромінюючи щирість, жіночність, ніжність i чоловiка, його силу духу, непорушну волю і внутрішню свободу.
В першiй частинi фотопроєкту вдалося створити 13 неповторних образів і відзняти надихаючi фото.
“КОЛIР ДУШI” популяризує сучасний етно-одяг, як вираз самобутності, відображення етнічних коренів, історичних витоків і неповторних традицій сучасних украiнцiв. Адже ми такі різні і багатогранні, унікальні та кожен по-своєму винятковий. Це i знайшло відображення в сучасних вишитих виробах, створених студентами спецiальностi “Образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, реставрацiя” Нiжинського фахового коледжу культури i мистецтв iм. М. Заньковецької.
Над фотопроєктом працювали:
Евгенiя Липовецька – автора проєкта
Ярослава Гунько – фотограф
Давтян Анюта, Католик Владислава, Евгенiя Липовецька – вiзаж
Юрiй Ващенко – дизайн друку
Вишитi cукнi та сорочки – дипломнi та семестровi роботи студентiв спецiальностi “Образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, реставрацiя” Нiжинського коледжу культури i мистецтв iм. М. Заньковецькоi.
Детальніша інформація про фотопроєкт – слiдкуйте на сторінці у Фейсбук
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь