На щиті в Кобижчу повертається Герой…

Знову прийшля сумна звістка: повертається додому на щиті воїн-Герой Ігор Вікторович Овсієнко, який захищав Україну та кожного з нас.

Загиблий солдат Овсієнко Ігор Вікторович народився 14 лютого 1972 року в місті Бровари Київської області. Освіту здобував у середній загальноосвітній школі в м. Бровари. З 24.06.1990 по 23.06.1992 проходив строкову службу. В 2005 році переїхав разом з сім’єю на постійне проживання в село Кобижча.

Працював на різних посадах підприємств народного господарства, а також охоронцем у приватному секторі. 28 грудня 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України, ставши на захист рідної Батьківщини.

Після набуття військового досвіду в навчальному центрі ЗСУ, був направлений для проходження служби в бойову частину Сухопутних військ ЗСУ на посаду номера обслуги 3 кулеметного відділення кулеметного взводу.

Вірний присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, Ігор Овсієнко загинув 10 листопада 2023 року поблизу села Новопрокопівка Пологівського району Запорізької області. У горі та скорботі залишилися дружина, син, батько, сестра.

Висловлюємо щирі слова співчуття родині загиблого Героя.

Вічна пам’ять і слава Захиснику, який віддав за Україну життя!

Бобровицька територіальна громада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь