У дитсадку вирубали дві ялини і… одну “повернули” після свят

 

 

 

 

Хтось цьогоріч святкував Новий рік із вкраденою ялинкою… Та ще й де вкраденою – із дитсадківського подвір’я! Але це ще не все…

Ось що пише Садочок Лілея у мережі Фейсбук:

“Ось і відсвяткували ми новорічні свята, всі задоволені та щасливі. Більшість вже прибрали штучних красунь знов у коробки до наступного нового року, хтось ще милується її красою.

У сучасному світі вибір ялинок величезний… можна придбати на базарі, знайти гілочку в лісі і прикрасити її, а хтось, ми дуже надіємось, що цей хтось прочитає цей пост, просто вночі перелізе у Дитячий садок та вирубає на вибір дві маленькі красуні, які ми з дітворою так 4 роки берегли, щоб їм було комфортно в садочку, поливали, щоб не засохла…

Переживши втрату двох ялинок, дорослі та діти ледве оговтались, так ні, знову ця чемна людина, покориставшись ялинкою перекидає після свят нам її назад.
Але ж, шановний, це не квітка!
На привеликий жаль ялинка вже не приметься.

Чесно, у нас у всіх шок!
Як не соромно показувати такий приклад? Чи святкувалося вам з вкраденою у дітей ялинкою???
Говорити про якусь совість тих, хто це зробив, буде марним!

Якщо хочете, щоб влітку в садочку діти мали змогу заховатися від спекотного сонечка, давайте не будемо пошкоджувати молоді деревця, посаджені чужими руками і нищити чуже. Починайте з себе, нехай буде соромно тим, хто так вчинив!”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь