Автівку відправлено захисникам!

 

 

 

 

Маємо честь прозвітувати перед громадою: автівка передана ніжинцям, що у складі однієї з бойових частин тримають передову в напрямку Бахмуту (Донецька область).

Від імені жителів Ніжинської ОТГ щиро вдячні всім благодійникам, водіям, співробітникам СТО, та всім, хто працював на цей результат.

Автівка Опель Фронтера, яку потребували наші ніжинські хлопці, коштувала 185 тис. грн. Пожертви виглядають наступним чином:

Громада Ніжина назбирала 42500 грн

Ступак Ярослав Миколайович ФОП – 30000 грн

Копиця Тарас Григорович ФОП – 20000 грн

Кодола Олександр Михайлович – 15000 грн

Хоменко Юрій Юрійович – 15000 грн

Курочкін Роман Дмитрович ФОП – 10000 грн

Курочкін Артем Дмитрович ФОП – 10000 грн

Кузьменко Валерій Володимирович ФОП – 10000 грн

Копиця Олексій Григорович ФОП – 10000 грн

Оленченко Володимир Анатолійович ФОП – 10000 грн

Романенко Олександр Анатолійович ФОП – 7500 грн

Гавриленко Валерій Петрович ФОП – 5000 грн

Також додатково міський голова Ніжина завантажив позашляховик цінними та корисними речами для побуту, їжею, спальниками тощо. Все згідно з запитом ніжинських хлопців з бойового підрозділу.

Ставимо амбітну мету – через два тижні відправити чергову, 11 автівку нашим захисникам. За тиждень після анонсу збору коштів, членами громади Ніжина було зібрану суму 4 тис. грн. Але цьогорічний традиційний патріотичний благодійний велопробіг дещо прискорив процес збору пожертв.

Нагадуємо, що підбиття підсумків по збору коштів, під час велопробігу відбудеться 30 червня о 20:00 в прямому етері з офіційних сторінок міської влади та ніжинського міського голови!#Творимо_Перемогу_разом!

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

  

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь