Аварійна ситуація з комунікаціями Укртелекому в Ніжині. Фото

 

 

 

 

14 липня, на нараді комунальників, що проходила під головуванням першого заступника міського голови Федора Вовченка, розглядали питання, пов’язані з Укртелекомом. А саме – аварійну ситуацію із їх комунікаціями (стовпами, проводами, «ящиками») та люками.

Повідомляє Нежатин.

На жаль, компанія не приділяє належної уваги таким речам.

На нараді був присутній представник Ніжинського відділення Укртелекому Володимир Стрельніков, з ним провели бесіду і намагались знайти шляхи вирішення проблем. Було запропоновано скористатися послугами міських комунальних підприємств та керуючих компаній, аби навести порядок у цьому напрямку. Для цього потрібно лише укласти потрібні договори і сплатити за проведені роботи.

Як буде діяти керівництво Укртелекому – поки невідомо. Чи будуть зрушення в вирішенні проблем із аварійними стовпами та люками – ми не знаємо. Але сподіваємось на краще. Людям властиво вірити саме в такі зміни.

Поки ж наша редакція, йдучи центром міста, відмітили для себе «красу» стовпів… А це історична частина Ніжина. Та, яку в нашій громаді намагаються зробити привабливою для туристів і містян.

Дивіться самі.

Світлана Охріменко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь