За неоціненний внесок в перемогу: мужні ніжинці отримали медаль «За мужність та героїзм». Фото

 

 

 

 

З нагоди Дня Незалежності міський голова міста Ніжина Олександр Кодола сьогодні, 25 серпня, вручив найвищу відзнаку Ніжинської громади – медаль «За мужність та героїзм».

✅Серед нагороджених військові, добровольці, лікарі – всі вони проявили мужність та героїзм, виборюючи право нашій Батьківщині бути незалежною.

Справи кожного з них – це неоціненний внесок, який наближає нашу Перемогу: зі зброєю в руках, лікуючи людей, займаючись волонтерством. Кожен з них гідно тримає свій фронт!

За мужність, патріотизм, громадську активність та високий професіоналізм, виявлені у боротьбі за гідність та незалежність України, медаллю «За мужність та героїзм» нагороджено:

Андрійця Віталія, добровольця ДФТГ м.Ніжин

Власова Сергія, командира інженерно-технічного взводу інженерної роти

Глиняного Вячеслава, начальника електростанції електротехнічної обслуги пересувного ремонтного цеху інженерної техніки, старшого солдата;

Оганяна Татула, стрільця відділення охорони взводу роти охорони, солдата;

Зінов’єва Антона, сапера розмінування взводу розмінування інженерної роти;

Пруденка Геннадія, завідувача травматологічного відділення Ніжинської ЦМЛ;

Куціянова Андрія, завідувача неврологічного відділення Ніжинської ЦМЛ.

“В особі нагороджених я висловлюю вдячність усім захисникам та лікарям, які мужньо тримають свій фронт. Ніжинська громада пишається своїми Героями!А орден «Лицарський хрест», вручений мені сьогодні, це подяка всій нашій команді та громаді нашого міста. Ми виконуємо наш громадянський обов’язок перед країною, спільно робимо все для нашої Перемоги”, – підкреслив Олександр Михайлович.

Слава Україні! 🇺🇦

За інформацією зі сторінки міського голови міста Ніжина Олександра Кодоли

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь