У Ніжині вже розпочали сезон косовиці

 

 

 

 

З приходом теплої весни, коли прокинулась природа і вся рослинність починає активно рости та квітнути, трава, що росте на газонах міста не залишається осторонь.

Благоустрій та впорядкування зелених зон і газонів у нашому місті, є однією з візитівок Ніжина та головним фактором належного естетичного рівня та доглянутості.

Косіння трави допомагає знизити ризик поширення деяких хвороб, зменшує кількість комах та гризунів, які можуть приносити шкоду мешканцям міста. Крім того, косіння трави створює затишні зони для відпочинку та розваг, де мешканці можуть проводити час з сім’єю та друзями.

Працівниками комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» розпочато перший етап скошування високої трави на зелених зонах скверів і парків, а також на центральних вулицях міста.

Вже проведена косовиця у сквері “Чорнобильців” та “Афганців”, наразі кипить робота у сквері біля НДУ. Зазначимо, що КП “ВУКГ” не перший рік проводить роботи з косіння трави у Ніжині. Роботи проводяться регулярно, з початком сезону навесні й до закінчення пізно восени.Працює бригада кваліфікованих косарів підприємства, озброєна сучасними професійними бензиновими косарками відомого виробника.

Косарі старанно та швидко приводять до ладу зелені зони міста.Початок сезону косіння трави КП “ВУКГ” у Ніжині є важливою роботою, яка відіграє важливу роль у збереженні природи та комфортного проживання мешканців містКП «ВУКГ» надає послуги зі скошування трави та підрізання кущів для всіх бажаючих.

Професіонали своєї справи з великим досвідом роботи з задоволенням проведуть роботи з благоустрою зелених зон, прибудинкових територій приватного сектору або будь-якого підприємства чи установи.

За матеріалами КП ВУКГ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь