Навіки 20… На Бобровиччині провели в останню путь Героя

17 червня наша у Бобровицькій громаді попрощалися із загиблим воїном Володимиром Михайловичем ЧЕШУЛЬКОМ. В цьому році йому виповнилося всього лише 20 років.

Юнак-патріот прийняв рішення захищати Україну🇺🇦 та всіх нас, тому пішов воювати проти рашистських загарбників.На жаль, йому не судилося побачити майбутню українську Перемогу, бо захисник Батьківщини повернувся додому на щиті.

Сьогодні на центральній площі міста зібралися жителі громади, військовослужбовці, рідні, близькі, друзі, побратими, щоб провести в останню путь воїна-Героя Володимира ЧЕШУЛЬКА.

Із сумом та скорботою громада прощалася із зовсім молодим юнаком, який тільки розпочинав свою життєву дорогу.

Володимир повинен був жити, працювати, кохати, створити сім’ю, виховувати дітей. Але війна змінила його долю. Вже не здійсняться його мрії та плани на майбутнє.Його життєвий шлях зупинився дуже рано, та пам’ять про подвиг Володимира назавжди залишиться в наших серцях. Він навічно увійшов до лав Небесного Воїнства, і тепер з Небес захищатиме Батьківщину і усіх нас.Востаннє Володимиру ЧЕШУЛЬКУ віддали військові почесті на кладовищі в с.Озеряни.

Шановні рідні, близькі, друзі та побратими загиблого воїна, прийміть щирі слова співчуття. Ми схиляємо голови на знак поваги й шани до Захисника України, який іде у вічність.

Вічна пам’ять полеглому воїну! Герої не вмирають!

Бобровицька міська рада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь