Спільно Кемп їде в Бахмацьку громаду!

 

 

 

 

З 3 по 6 серпня в місті Бахмач відбудеться креативна програма “Спільно Кемп.Громади” від громадського об’єднання “Культурна платформа Закарпаття” та Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

“Спільно Кемп.Громади” — це креативна програма відкритого формату для підлітків та молоді 10-19 років, яка складається з практик в сфері креативної економіки та допомагає молоді розвивати свою креативність, відкривати свій творчий потенціал та досліджувати суспільно важливі теми такі як культура безпеки, свідоме громадянство, екологія, урбанізм, демократія тощо. Заходи відбуваються за підтримки Бахмацької міської ради.Попереду на молодь громади чекають заходи, сповнені креативу та творчості.Що в програмі? 

Театр тіней На майстер-класі з театру тіней ми дізнаємося про основні принципи театру анімації, збудуємо справжній театр тіней та планшетні ляльки до нього.Спробуємо себе у ролі акторів та зіграємо свою першу виставу на суспільно-важливу тему! Ментор: Данило Мандзюк – актор театру ляльок та анімації. 

Акторські практики На майстер-класах з Данилом Мандзюком ви розвинете імпровізаційні здібності завдяки акторським етюдам, акторським вправам. Спробуєте відтворювати життєві ситуації за вигаданих ментором обставин.Ви зможете проявити свій творчий потенціал в професійній акторській техніці «імпровізація», спробувати справжні акторські етюди. За допомогою акторських вправ навчитесь взаємодії з партнером, розкриєте свої акторські здібності та спробуєте побороти “страх сцени”. 

Творча майстерка Разом з менторками Марією та Дарією навчитесь створювати фантастичні роботи своїми руками – чи-то на піску, чи своїми руками. З менторкою Марією створимо дізнаємось про традиції і історію виготовлення масок, як вони можуть стати частиною театрального дійства, їх сенси і значення, а також разом створимо власні емоційно-забарвлені образи у вигляді масок. Спільно з Дарією будемо створювати картини на піску! 

Культура безпеки. Мінна просвіта Разом з Центром протимінної діяльності дізнаємось основні правила мінної безпеки та поводження з вибухонебезпечними предметами. Спільно пограємо в ігри та вивчимо правила, що рятують життя.

Вхід на всі заходи безкоштовний за попередньої реєстрації за посиланням https://form.jotform.com/232123760391349 або безпосередньо перед заходом (за наявності вільних місць). Кількість місць на заходи обмежений до 30 осіб, на окремі заходи – 16.

Місце проведення: м. Бахмач, вул. Соборності, 55, Будинок дитячої та юнацької творчості або ж галявина біля Будинку (за сприятливих погодних умов).

Джерело: Бахмацька міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь