Бахамач знову в жалобі

 

 

 

 

Знову темна година для Бахмацької громади, знову – втрата. 31 липня 2023 року загинув Полєщук Віталій Валерійович, який захищав нашу державу у складі 2 артилерійського взводу 2 артилерійської батареї артилерійського дивізіону військової частини А4674.

Віталій Полєщук народився 08 жовтня 1990 років у місті Жовті Води Дніпропетровської області. Згодом родина переїхала до Києва, де Віталій закінчив школу.

Потім навчався в Київському електромеханічному технікумі залізничного транспорту. Працював на Київському механічному заводі. Одружився. У 2011 році з родиною переїхав до міста Бахмача, де працював слюсарем у Депо. Згодом знову працював у Києві, а останніми роками мав власну справу.

Віталій Полєщук був мобілізований 30 грудня 2022 року. Служив командиром гармати 2 артилерійського взводу 2 артилерійської батареї артилерійського дивізіону військової частини А4674.

Загинув 31 липня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Новоданилівка Запорізької області.

Жодні слова не втішать згорьованих рідних. Співчуваємо, схиляючи голови в скорботі… Подвиг Героя назавжди буде вписаний у бойовий літопис нашої країни і кров’ю – в наші душі й серця.Віталій Полєщук віднині поповнить армію небесних героїв. Ми молитимемось за нього й за інших наших захисників – тих, хто став янголом України й тих, хто продовжує боронити її рубежі й кожного з нас. Пам‘ятатимемо завжди, якою ціною нам дістається право на життя.Слава Герою! І вічні шана й пам’ять. Про дату, час і місце поховання Героя Бахмацька міська рада повідомить додатково.

Джерело: Бахмацька міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь