У Бобровиці та Носівці – нові начальники поліції

Відділення поліції №2 у Бобровиці відтепер, за повідомленням пресслужби ГУНП в Чернігівській області, очолив 39-річний майор Олександр Мельник, який до цього працював на посаді начальника управління боротьби з наркозлочинністю Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Попередник Євгена Анатолійовича – Сергій Олексійович Комар – відтепер у Ніжині буде очолювати відділ реагування патрульної поліції Ніжинського райвідділу поліції.

У відділі поліцейської діяльності №1 м. Носівка Ніжинського райвідділу поліції ГУНП в Чернігівській області теж нове керівництво. Із другого жовтня до обов’язків начальника відділення приступив 36-річний майор поліції Євген Войтко. Поки що т.в.о.

Євген Анатолійович – з місцевих, носівчанин. У 2008 році закінчив Київський Національний університет внутрішніх справ. Після закінчення вишу працював на посадах слідчого, заступника начальника слідчого відділення у Носівському та Бобровицькому райвідділах. До 2021 року очолював відділ розслідування злочинів загальної кримінальної спрямованості слідчого відділення Ніжинського районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.У Носівку переведений з посади начальника відділення поліції №2 (м. Бобровиця) Ніжинського районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь