Борзнянщина в жалобі…

 

 

 

 

Трагічне повідомлення обпекло болем серця: раптово пішов із життя захисник України Андрій Олександрович БУРИЙ.

Народився Андрій Бурий 31 жовтня 1994 року. Навчався у Борзнянській ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів. Цілеспрямованим, товариським, а головне працелюбним учнем запам’ятали його вчителі та вихователі.Після закінчення у 2010 році 9 класу продовжив навчання у Борзнянському державному сільськогосподарському технікумі, де у 2014 році отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Бджільництво».

З листопада 2015 по травень 2017 року проходив строкову військову службу.У червні 2022 року призваний на службу під час загальної мобілізації. Виконував свій патріотичний та громадянський обов’язок разом із побратимами у складі окремої аеромобільної бригади гранатометником.У Андрія Бурого залишилася малолітня донька.

Вшановуючи пам’ять українського воїна, оборонця територіальної цілісності та незалежності України, висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким захисника.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в серцях тих, хто їх пам’ятає.❗️Прощання з Бурим Андрієм Олександровичем відбудеться 29 листопада на кладовищі по вул. Київській.

Сьогодні о 12:00 просимо жителів громади «живим коридором» вшанувати пам’ять Захисника за маршрутом: морг – вул. Семена Палія – центр міста – вул. Незалежності – вул. Київська.

Прес-служба Борзнянської територіальної громади

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь