У центрі Ніжина працює магазин з російською назвою

Десятий рік війни. росія знищує наші міста, вбиває людей. А в центрі міста з’явився магазин одягу з російською назвою “Находка”. Дивно? Так. Сумно? Не те слово. Поки захисники виборюють нашу свободу і ми женемо від себе все, що має якесь відношення до країни-терориста, просто “під носом” у містян ось таке…

Йдемо до магазину, там якраз власниця з продавчинею заносять новий товар. Як виявилася, цей магазин функціонував і раніше, тільки в іншому місці. На запитання, чому залишили стару назву, власниця відповіла, щоб люди їх знаходили, бо пам’ятають саме за тією. Про те, що це ворожа мова, жінка, здавалося, не замислювалася. “Мені дуже дорого її змінювати”, – таке було пояснення.

У відділі з благоустрію міськвиконкому нас запевнили, що цим питанням займається відділ архітектури. А працівники відділу архітектури порадили звернутися до відділу з благоустрою. Ну цирк якийсь, але не смішно.

Утім, дещо спеціаліст відділу архітектури таки сказала: “Я не даю коментарів. У мене немає повноважень. По місту проходять обстеження таких об’єктів, і я передам, відділ благоустрою з муніципальною вартою будуть проходити, звернуть увагу…”.

На запитання, чи знали працівники відділу, що в центрі міста є цей магазин – тиша, і просто поклали слухавку.

Оце вам і вся відповідь.

Ми триматимемо це питання на контролі. І відслідковуватимемо подальший перебіг подій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь