ЦЕНТР РОЗВИТКУ «SUCRIUM- це УСПІХ» – робимо дітей успішними, щасливими та розумними

 

 

 

 

У лютому ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ «SUCRIUM» виповнилося 8 років! Ми відвідали центр та поспілкувались з колективом «SUCRIUM» та його засновницею Олесею Чепелою. Головне враження – тут зібралась велика і дружна родина однодумців, яка чітко усвідомлює свою велику місію – робити своїх учнів успішними, розумними та щасливими.

– Вітаємо центр з Днем народження! 8 років – то досить великий період. Розкажіть, що ви вважаєте своїм найбільшим досягненням за всі ці роки?

– Найвищі досягнення – це те, що ми 8 років вже займаємося цією справою, яка починалася з маленької кімнатки, і починала її я, із міні-садочку та з підготовки до школи. Раніше ми називалися “УСПІХ”, але потім відбувався ребрендинг і змінилася назва на “SUCRIUM”– розповідає нам власниця центру Олеся Чепела. –  І я дуже сильно вірила в те, що все вийде, і це буде корисно для дітей, для батьків. І саме найбільше досягнення – це те, що 8 років ми це вже робимо: діти та дорослі отримують знання, розвиваються, стають успішними людьми.
Пані Олеся познайомила нас зі своїми співробітниками.
– У центрі працює команда однодумців, з якими ми «на одній хвилі».
У цій, можна сказати, сім’ї, яка знаходиться зараз в цьому кабінеті, у нас ще дуже багато фахівців, з якими ми співпрацюємо, але найближчі співробітники це: Алла Бондаренко, Інна Литвиненко, Анна Горбей, Тетяна Кириченко, Марина Афон, Наталія Сокольницька.
Ми постійно хочемо розвиватися, хочемо багато всього впроваджувати, а зараз ми плануємо велике розширення, залучити великий штат викладачів.

– О, то ви плануєте розширення?! Розкажіть про це детальніше.

– У нас є курси, які ми самі розробили і весь час удосконалювали. Вони дійсно надзвичайно потужні. Цей курс, який допомагає і потрібен кожній дитині від 7 до 14 років. Це впевненість в собі дитини, партнерська робота. І плюс, звичайно, розвиток мозку, швидкого читання в дитини, пам’яті, логіки, фітнес для мозку. Але це все разом поєднане з тим, що дитина була впевнена в собі, адже від впевненості насамперед залежить успіх. Людина може володіти багатьма талантами, але через свою невпевненість ці таланти можуть залишитись нерозкритими, нереалізованими. Цей курс ми назвали «САКРІПРАКТИК»( “Мегамозок”).

– Ми дуже пишаємося своїми дітьми. Слідкуємо за їхніми досягненнями. Приємно бачити, що наш центр допоміг їм. Адже наші учні здобувають перемоги у різних конкурсах, олімпіадах, займаються  волонтерством. Усвідомлюючи, чого досягли ці діти,   ми розуміємо, що ми рухаємось у правильному напрямку, і даємо правильні цінності дітям, і правильно направляємо.
Як виявилося, «учнями» в центрі є не тільки діти, а й дорослі: студенти, робітники і навіть люди похилого віку. Найстаршому учню – більше 70-ти.

-Окремо хочеться відзначити батьків. Сьогодні життя настільки шалене, що час – це те, чого завжди не вистачає. Однак батьки знаходять можливість, змінюють свої графіки, думають про майбутнє дітей. Партнерство з батьками в нашій справі дуже важливе, тому що без батьків ми б не впоралися. Без їхньої допомоги, без їхньої підтримки, без їхньої участі в цьому, без співпраці.
Працівники ЦЕНТРу не тільки навчають та розвивають інших, а і самі знаходяться у постійному розвитку, дбаючи про своє фізичне, розумове та ментальне здоров’я, адже тільки «екологічна» людина, здорова, як фізично, так і духовно, може цілком присвятити себе важливій освітянській місії. Увесь колектив ЦЕНТРу активно займається спортом, майже щодня проводять різноманітні тренінги, по кілька годин на день після роботи присвячують додатковій освіті та саморозвитку.
Як бачимо, за 8 років ЦЕНТР дійсно має багато досягнень, які проявляються, як у власному розвитку, так і в здобутках учнів «SUCRIUM».


Однак головним досягненням, на думку колективу, є те, що завдяки співпраці з центром усі партнери, як викладачі, з якими вони співпрацюють, так і ті, хто навчався чи навчається, стають успішними, щасливими та розумними людьми.
Від себе хочемо побажати «SUCRIUM» нових здобутків, реалізації усіх їх планів та проєктів та подальшого розвитку і процвітання!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь