Обираємо таксі правильно

 

 

 

 

Бурхливе життя нашого міста вимагає бути максимально мобільними, щоб встигнути зробити багато справ, зустрітися з друзями чи відвідати рідних.

Зараз послуги таксі у Ніжині надають як офіційні служби, так і незареєстровані особи.

Однак для того, щоб ваша поїздка в таксі по Ніжину була дійсно безпечною, комфортною та дешевою потрібно врахувати деякі чинники.

Переваги служб таксі

Обираючи, яке таксі викликати, слід перш за все узяти до уваги, що служби таксі в Ніжині мають ряд переваг:

  1. Швидкість та мобільність. Служби таксі мають великий парк автомобілів, що дозволяє швидко та оперативно виконувати побажання клієнтів, яким потрібно терміново замовити таксі в Ніжині. Крім того можна замовити таксі економ-класу, або бізнес-класу, залежно від мети поїздки та бажаного тарифу;
  2. Безпека. В служби таксі беруть водіями тих, хто має достатній досвід та стаж роботи, що робить поїздку на таксі більш безпечною. Таксі перед виїздом проходять планові техогляди, а машину, яка через несправність може становити небезпеку, як для пасажирів, так і інших учасників дорожнього руху, просто не допустять до роботи до усунення несправностей.
  3. Екологічність. Сьогодні багато служб таксі оновлюють автопарк та переходять на використання електромобілів. Електромобілі безшумні а також практично не здійснюють шкідливих викидів в повітря.
  4. Найдешевша ціна та бонусні програми. Електромобілі більш економні в обслуговуванні, тому ціна поїздки на таксі коштує на 20-30% дешевше, ніж аналогічна поїздка на автомобілях інших компаній. Крім того офіційні служби таксі часто проводять акції та мають систему знижок. Наприклад, в Ніжині діє постійна знижка на таксі «Лідер» 50 грн після здійснення 10-ти поїздок. У поєднанні з низькими цінами на послуги – це найдешевше таксі у Ніжині.
  5. Додаткові послуги. Також в Ніжині ви можете замовити таксі для перевезення багатьох пасажирів або таксі, щоб перевезти габаритний вантаж. Також можна замовити кур’єрську доставку на таксі чи здійснити поїздку за місто.

Способи виклику таксі

В наш час існують різні способи викликати таксі.

  1. Традиційний спосіб – дзвінок на телефонний номер таксі в Ніжині. Диспетчер уточнить зручний для вас час подачі таксі, а також перетелефонує та повідомить, що замовлене таксі вже на місці. Якщо вам потрібно терміново викликати таксі, диспетчер підбере для вас автомобіль, який швидко доставить вас в потрібне місце.
  2. Замовити таксі в Ніжині можна за допомогою мобільного додатка. Мобільний додаток дозволяє спланувати маршрут, навіть якщо він передбачає декілька зупинок, запланувати час, на який ви замовляєте таксі, одразу дізнатись ціну поїздки в таксі в Ніжину, а також при бажанні відразу розрахуватись безготівковим методом оплати.

Таксі «Лідер» володіє усіма перерахованими перевагами. Номер для замовлення таксі в Ніжині:

068-101-18-18

066-101-18-18

093-101-18-18

Додаток для того, щоб викликати таксі в Ніжині  можна скачати за посиланням: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ligataxi.nn.lider.client&hl=uk&gl=US

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь