На щиті повертається додому Герой…

Бобровицька громада втратила ще одного Захисника-Героя. Повертається додому на щиті рядовий Шакун Олександр Олександрович, житель м. Бобровиця.

Олександр Олександрович Шакун народився 27 січня 1974 року в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області.

Освіту здобував у середній загальноосвітній школі в селі Калинівка Броварського району Київської області. Продовжив навчання в державному закладі Ржищевське професійно-технічне училище №28, де отримав основну цивільну професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, водія автотранспортних засобів. Після закінчення навчання працював водієм на підприємствах Київської області різних форм власності.

У зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації в Україну 25 січня 2023 року був призваний по мобілізації на військову службу в Збройні Сили України.

Захищав Батьківщину в рядах 31 окремої механізованої бригади (31 ОМБр) — механізованого з’єднання Сухопутних військ Збройних сил України на посаді водія 1 відділення 2 протитанкового взводу 2 механізованого батальйону.

В складі бригади влітку 2023 року брав участь у контрнаступальних операціях на Півдні України, в районі Рівнополя.

Олександр Олександрович Шакун загинув 06 квітня 2024 року на Донеччині внаслідок отриманих поранень, несумісних з життям, при виконанні бойового завдання за призначенням в ході ведення бойових дій, вірний Військовій присязі в боротьбі за незалежність та свободу України.

У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять українського воїна.

🔸Завтра, 12 квітня 2024 року, ми зустрічатимемо загиблого Героя Олександра Олександровича Шакуна живим коридором о 9:15 у м. Бобровиця від моргу по вул. Незалежності до вул. Механізаторська, 30.

🔸О 9:45 живий коридор від вул. Механізаторська, 30 по вул. Незалежності до площі.

🔸10:00 – на площі міста відбудеться мітинг-реквієм.

Церемонія прощання та поховання Героя відбудеться на Якушковому кладовищі (м.Бобровиця).

Просимо жителів громади приєднатися до живого коридору й церемонії прощання, щоб з усіма почестями провести в останню дорогу Захисника України, перед яким ми всі в неоплатному боргу.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна Олександра Олександровича Шакуна.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях і продовжують захищати нас із небес.

Бобровицька територіальна громада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь