В Бахмачі 11 родин отримають матеріальну допомогу до дня сім’ї

 

 

 

 

У Бахмацькій громаді вже вдруге реалізується проєкт «Комплексна допомога для сімей з дітьми в Чернігівській, Сумській і Харківській областях» із надання багатоцільової грошової допомоги для вразливих сімей з дітьми у рамках підписаного Меморандуму між Бахмацькою міською територіальною громадою, Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» і @Центр Доброчин.
Напередодні Міжнародного дня сім’ї 11 родин, яким було погоджено надання фінансової допомоги, отримають кошти у розмірі 3600 гривень на кожного члена сім’ї протягом 3 місяців.

При обранні сімей для реєстрації на допомогу враховувалися критерії вразливості, визначені Благодійним фондом. Перевага надавалася багатодітним родинам і сім’ям, у яких виховуються діти з інвалідністю, одиноким матерям. Особливо враховувалися ті родини, які підпадають під декілька критеріїв вразливості.

Місячний дохід таких сімей не мав перевищувати 5400 гривень на одну особу в домогосподарстві. Звісно, допомоги потребує більше родин у нашій громаді, тож триває робота, щоб максимально охопити ці вразливі категорії.

Окрім фінансової допомоги благодійниками проводилися заходи з арт-реабілітації для дітей, це – малювання, ліпка з пластиліну, тощо.

Вдячні Запорізькому благодійному фонду «Єдність» за майбутнє» і ГО «Центр Доброчин»за співробітнтцтво та сподіваємося на подальше партнерство!

Джерело: Бахмацька Міськрада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь