На Ніжинщині – нова прийомна сім’я

Найголовніше у світі – це родина. Обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна дитина зростала в сім’ї, в турботі та любові. Саме на це спрямована діяльність органу опіки та піклування Ніжинської районної державної адміністрації.

Сьогодні 05 липня 2024 року головою районної державної адміністрації Григорієм КОВТУНОМ було підписано розпорядження про створення нової прийомної сім’ї та укладено договір з прийомними батьками з Комарівської сільської ради про влаштування дітей на виховання та спільне проживання.

Прийомні батьки, маючи двох власних дітей, вирішили створити на базі їх родини прийомну сім’ю та прихистити дітей, які залишилися без батьківського піклування. Пройшовши всі необхідні кроки, вони познайомилися та встановили контакт з двома рідними братами (4 роки і 10 років), які перебували у закладах інституційного догляду. Діти відразу пішли на контакт та виявили бажання проживати в родині.

Під час зустрічі Григорій КОВТУН зазначив, що держава забезпечує пріоритет сімейного виховання та створює необхідні умови для розвитку прийомних сімей, надаючи їм матеріальну та соціальну підтримку. Створення прийомної сім’ї є благородним та самовідданим кроком, який заслуговує на безмежну вдячність.

Бажаємо, здоров’я і терпіння прийомним батькам, дітям – безлічі яскравих моментів у житті, а Україні – миру і Перемоги!

За інформацією служби у справах дітей райдержадміністрації

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь