Здобути перемогу допоміг Сашко Пономарьов

 

 

 

 

Наприкінці минулого року носівчани вже вітали соліста Носівського міського будинку культури Олександра Рянічева з перемогою у відбірковому турі XXIX Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Golden Fest», що проходив під егідою  ГО «Центр освітніх інновацій та творчості «Гармонія». На  ньому Олександр тоді представив вокальну композицію «Maybe I, maybe you» з репертуару відомого своєю активною підтримкою України у війні з російською федерацією культового німецького рок-гурту «Scorpions».

А нині скарбничку його мистецьких нагород поповнила ще одна – цього разу у Всеукраїнському двотурному фестивалі-конкурсі «Зоряні мости» До Дня Святого Миколая», що вже багато років організовується за підтримки  Міністерства культури та інформаційної політики та спілки композиторів України. Таким собі «подарунком» під мистецьку ялинку виконавця з яскравим вокальним талантом став отриманий ним Диплом Гран-прі в номінації «естрадний вокал», у своїй віковій категорії аматорів.

Спитаєте, а до чого тут Сашко Пономарьов?

Просто Олександр Олександрович в дуеті з танцювальною групою настільки майстерно виконав його композицію «Кохати», що журі не залишалося нічого іншого, як віддати свої голоси за нашого  талановитого вокаліста.

Катерина ГАВРИШ

На знімку: Олександр РЯНІЧЕВ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь