Послуги реклами в Ніжині: ми знаємо як приваернути до вас увагу!

Прибираємо ваших конкурентів як пил з шафи: швидко та надовго

Реклама – двигун будь-якого бізнеса і торгівлі. Якщо ви виготовляєте чудовий продукт, варто його правильно подати і запропонувати потенційним клієнтам.

Рекламне агенство «Лідер» допоможе вам у цьому.
Ми пропонуємо вам розміщення зовнішньої реклами на власних рекламних щитах (білборди) формату 3 х 6 м.
До ваших послуг також сітілайти 1,8 х 1,2 м розташовані вздовж центральних доріг Ніжина та на зупинках. Завдяки їх вигідному розташуванню, Ваша реклама буде максимально ефективною, що, в свою чергу, надасть Вашому підприємству конкурентні переваги на ринку.
Пропонуємо також розміщення реклами на фасадах будинків по вул. Прилуцькій розміром 2,19 х 1,44 м та по вул. Космонавтів розміром 1,44 х 1,94 м.

Нашими партнерами є найвідвідуваніший сайт міста «НЕЖАТИН» та популярна газета «Свідомий погляд», новини яких гармонічно поєднуватимуться з вашою рекламою, привертаючи до неї увагу. Ми можемо розмістити рекламу як в газеті так і на сайті, написавши статтю про ваші послуги чи продукцію, аби потенційний клієнт дізнався про Вас якомога більше інформації!

Ми надаємо детальну та вичерпну інформацію з усіх питань, включаючи технічні подробиці виготовлення та розміщення будь-якого рекламного продукту.

Впевнені – вам буде комфортно спілкуватися та працювати з нашими фахівцями!

Ми працюємо системно: білборди, сітілайти, реклама на фасадах будинків, в Інтернеті та на шпальтах місцевої інформаційної газети!

Реклама у нас – це збільшення ваших клієнтів та 100-відсоткова успішність Вашого бізнесу.

Досягнемо максимального результату для Вас!!!
За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону:
+380978888856

Або за посиланням на наш офіційний сайт:
advertising-agency-leader-ral.mozello.ru/ral124/

Ми у Фейсбуці: Рекламне Агенство ЛІДЕР

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь