Чим закінчились протести ніжинських підприємців під міськрадою

 

 

 

 

Закриття ринків для Ніжина, міста, яке є осередком торгівлі, стало справжнім викликом. Адже донині серед ніжинців не зафіксовано жодного випадку коронавірусної інфекції. Підприємці у торгівлі дотримувались, за їх словами, всіх вимог.

“Ми налаштовані торгувати далі. Не зрозуміло, чому влада рішенням виконкому не підтримала роботу ринків як це є у районі. Що робити тим, у кого пропадають великі обсяги сезонної продукції? Нам потрібно годувати сім’ї. І не розуміємо, чому супермаркети працюють, де закриті приміщення, а ринки під відкритим небом на це не мають права, тим більше у такому невеликому місті”, – скаржаться підприємці.

Інформує сайт Нежатин

Аби висловити свою позицію ніжинські підприємці вийшли на мітинг до міської ради. До них вийшов міський голова. Він зазначив, що не підтримує закриття ринків, але Ніжинрада повинна виконувати рішення уряду і обласної комісії.

Опубліковано Ромою Некрашевичем Пʼятниця, 24 квітня 2020 р.

У свою чергу підприємці вирішили писати звернення з підписами до міської ради, аби їм все ж дали дозвіл на торгівлі. Дане питання буде розглядатись депутатами 29 квітня на засіданні сесії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь