Ніжинці, у вас є гроші? Дайте їм можливість працювати на вас!

 

 

 

 

Якщо запитати в більшості українців: «Чи вірите ви в те, що гроші можуть працювати на вас, поки відпочиваєте?» – отримаєте відповідь, – «Ні, грошей без роботи не існує».

І то виявиться великим міфом, адже ГРОШІ таки ЗДАТНІ ПРАЦЮВАТИ на вас!
Звичайно, що у свій час ви будуєте капітал, робите заощадження, складаєте копійку до копійки, відкладаєте на щось важливе, або «кладете під подушку» і спокійно спите, знаючи, що на «чорний день» фінанси є.

Інформує НЕЖАТИН
Але гроші мають працювати, а не «лежати» без діла і саме для цього існує ПАСИВНИЙ ДОХІД!
Якщо про нього більш конкретно, то в радянські часи для простого люду він доступний був лише двох типів: це чесно зароблена державна пенсія або ж вклади на ощадних книжках. Що перший, що другий тип доходу був підданий ризикам, які в підсумку і сталися — гроші на книжках практично зникли разом з розвалом країни. І на жаль, в той час у людей не було вибору.
ТЕПЕР ВИБІР Є!
Навіть зараз, коли Україну поглинула криза, для когось це стало небезпекою, а для когось — можливістю.
Пасивний дохід стає для людей певною «подушкою безпеки», даючи фінанси, коли основний заробіток під загрозою.

Ми вже писали: Карантин – не вирок: як заробляти, не виходячи з дому

Вклад у нерухомість, яка зараз має попит, а після виходу з карантину буде більш затребуваною, є вигідним. Взяти хоча б апарт-готелі: люди подорожували і будуть подорожувати, а значить орендувати місце відпочинку. Ви, в свою чергу, отримуватиме процент від кожного клієнта, який заселився у номер. Ваш пасивний дохід може складати – близько 200%, а це майже ще одна зарплата.

Інвестувати ж можна не лише в нерухомість. Якщо у вас є автомобіль, він також може приносити гарний пасивний дохід. За наявності електромобіля є можливість віддати його в службу таксі і отримувати 10% річних від загального доходу.
Зокрема інвестування в автомобілі має ряд ґрунтовних переваг.

Цей спосіб прийнятний для всіх. Можна придбати недорогий автомобіль, в той час як нерухоме майно обійшлося б в декілька мільйонів гривень. Купити той самий електромобіль готівкою або взяти в кредит зуміє фактично будь-хто. І в той час як він працюватиме на службу таксі, ви виплачуватимете щомісячні лізингові платежі. Разом з тим, дохід стане приємним щомісячним бонусом до основної зарплати.
Також інвестицій в авто — це відчутні заощадження. Заробляти на власному транспорті можна з першого дня придбання. У нього є цінність і матеріальна форма, чого немає у недобудованих будинків і вкладень в акції / облігації.

Тому машини — це привабливий вигляд вкладень для кожної людини.
Оскільки зараз на Чернігівщині активно розвивається мережа електромобілів та зарядних електростанцій, це стало також способом для інвестицій.
Вклад власних коштів у зарядні станції — це прекрасний спосіб стати частиною автоіндустрії майбутнього без часових витрат на управління, масштабування, обслуговування та оновлення зарядних станцій.
Програми інвестицій являють собою депозит нового покоління, відсоткова ставка якого підкріплюється реально працюючим бізнес процесом. Щорічно можна отримувати 10% річного стабільного доходу, не зважаючи на ситуацію в країні.

Фінансова незалежність – вже не мрія, а продуманий крок вперед. При будь-якому розкладі гроші будуть отримані, адже незалежно від розмірів отриманого прибутку кількість витраченого часу буде в рази меншою. Той факт, що зараз життя проходить повз, багатьох штовхає прикладати максимум зусиль для реалізації мрії про постійний дохід, заради якого не доведеться витрачати величезну кількість сил й цінні хвилини, які можна подарувати близьким або улюбленому хобі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь