Як захистити себе від негативної енергетики людей, які вас недолюблюють

 

 

 

 

Подобатися всім неможливо. Щоб не втрачати удачу і життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виходить від оточуючих. Експерти розкажуть про декілька корисних способів, інформує Ukr.Media.

У більшості випадків своїми негативними вчинками і словами люди намагаються впливати на наші рішення і контролювати нас.

Негативні емоції — це нормально

Якщо заблокувати негативну енергію не виходить, важливо пам’ятати, що це теж частина життя. Негативний досвід потрібен всім і кожному, якщо він правильно дозується. Грубо кажучи, для того, щоб людина відчувала себе живою і пізнавала прекрасні моменти радості, у неї повинне бути в пам’яті щось погане, щоб її було з чим порівнювати.

Якщо уявити собі людину, яку ростили тільки в радості, то вона не протягнула б в нашому світі і хвилини. Труднощі і негативна енергія оточуючих людей загартовують наше власне біополе і роблять його більш міцним з часом.

Вчіться на помилках

Якщо хтось негативний по відношенню до людини, причиною цього можуть бути його неправильні дії в минулому. Коли знайома або незнайома людина проявляє злість або агресію, важливо у першу чергу запитати себе: “що я міг зробити не так?».

Звичайно, кожен день виникають ситуації, в яких чиясь агресія дійсно спонтанна. Є важливий урок, який варто вивчити тим, хто відповідає таким людям тієї ж монетою. Він полягає всього в трьох словах — “це не допомагає”.

Є люди, які нас не люблять просто так. На них не варто звертати уваги. Але якщо хтось недолюблює нас через щось конкретне, варто проаналізувати свої дії і зрозуміти, чи правильно ми вчинили. Якщо вади немає, значить, від агресора варто триматися подалі. Якщо ж допущена помилка, можна спробувати її виправити.

Проводьте більше часу з приємними людьми

Навіть якщо хтось нас засмутив, образив або постійно проявляє до нас агресію на роботі, в інституті або в іншому місці, важливо пам’ятати, що хороших людей значно більше.

Саме з такими хорошими людьми і потрібно проводити більше часу. Експерти відзначають, що якщо в кінці і на початку дня хоча б 10-15 хвилин спілкуватися з тим, хто вас поважає, любить і цінує, можна нейтралізувати все те погане, що наговорили і зробили вам ваші недоброзичливці протягом дня. Це дійсно допомагає блокувати негатив.

Намагайтеся зав’язувати нову дружбу, спілкуватися з людьми і постійно перебувати в пошуку тих, хто в скрутну хвилину скаже добре слово і нічого не попросить натомість.

Пам’ятайте, що неможливо подобатися всім

Само по собі це знання не вилікує вас від отриманого негативу з боку іншої людини, але, по крайній мірі, допоможе менше думати про це. Кожна людина повинна пам’ятати про те, що в будь-який момент її може хтось образити, і це не буде кінцем світу.

Що дійсно допоможе зцілюватися і струшувати з себе чужий негатив, так це вміння швидко перебудовуватися. Якщо хтось незнайомий накричав в автобусі або нахамив в черзі в магазині, немає приводу засмучуватися, адже ця людина може більше ніколи не з’явитися в нашому житті. Психологи та експерти в області біоенергетики радять не накручувати себе, а, як мантру, повторювати: «нічого поганого не сталося», адже так і є.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь