Юрій Лозовий: Для будування високих цілей Ніжину потрібний міцний фундамент бюджету

 

 

 

 

«Для того, щоб розбудовувати місто у всіх його сферах, потрібно закласти надійний фундамент із бюджету», – вважає ніжинець, приватний підприємець Юрій Лозовий. Для нього Ніжин – це перспективне місто, але потребує дій з боку зацікавлених людей у його майбутньому. Адже як підприємець зацікавлений у розвитку своєї справи, вкладає всі сили, аби задумане втілилось, так і влада міста має стратегічно виконувати план Стратегії розвитку.

Який шлях вашої підприємницької діяльності в Ніжині?
36 років живу у місті, яке ввійшло у «Сім Чудес України». Загальну середню освіту здобув у Ніжинській ЗОШ №7. Потім отримав диплом юриста у Чернігівському державному інституті економіки й управління. Та життя внесло свої корективи і я вирішив змінити напрямок діяльності з юридичної на підприємницьку. Зараз успішно займаюся будівельною діяльністю. Для мене це цікава робота і в ній я знайшов себе. Все починалось з маленьких кроків, один з яких – заслуга довіри серед клієнтів. Будівництво – відповідальна робота: тут має бути все чітко вирахувано, зроблено і перевірено. Жодних похибок. В мені це виховало стійкий характер і увагу до дрібниць.

Наскільки нам відомо, Ви займаєтесь ще й громадською діяльністю

Так. У 2018 році вступив до всеукраїнської громадської організації “АВТО ЄВРО СИЛА”. Саме вона у складі молодої команди вже 2 роки поспіль працює над вирішенням деяких проблем міста. Є результати: поасфальтовано деякі проблемні ділянки міста. Йдучи або їдучи вулицями Ніжина, розумію, що місто хоч і «сивочоле», але для мене воно завжди молоде. Хочу, щоб таким і залишалося. Чітко усвідомлюю, що для цього потрібно діяти: думати по-новому, робити, а не обіцяти і водночас думати про власну наживу. Вже багато років спостерігаю за байдужістю влади до проблем Ніжина, які вражають своїми масштабами. І добре, що в Ніжині є небайдужа молодь, яка об’єднується і намагається вирішувати деякі з них власними силами. Інколи дивлюся на свою доньку і бачу в її обличчі всю юнь нашого міста, і починаю задумуюся: «Яким ми залишимо Ніжин нашим дітям?»

Яких змін, на вашу думку, потребує місто?

Переконаний, якщо зараз не змінити владу на нову, креативну, зі свіжими ідеями, то через декілька років Ніжин стане суцільною розрухою.
Буде безглуздо, якщо я перелічуватиму проблеми та негаразди міста, бо кожен з вас про них знає, а сміливі та небайдужі ще й пишуть про це в соціальних мережах, але марно… Цього року вирішив йти на місцеві вибори кандидатом в депутати від ВО «Батьківщина». Вважаю нашим завданням зробити все, аби Ніжин був процвітаючим містом не на словах і красивих відшліфованих фотографіях у мережі «Фейсбук», а насправді.
Команда ВО « Батьківщина» працює за гаслом: «Я бачу ціль, не бачу перешкод» і завжди досягає успіху.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь