Ніжинський Територіальний центр затвердив нові тарифи на соціальні послуги

 

 

 

 

Сьогодні, 9 березня, виконавчий комітет Ніжинської міської ради прийняв рішення про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, що надаються Територіальним центром соціального обслуговування ( надання соціальних послуг).

Повідомляє “Нежатин

Як пояснила директор Територіального центру соціального обслуговування Інеса Шаповалова, підставою для підготовки  рішення є зростання мінімальної заробітної плати у 2023р. на 3,08%, цінові зміни на енергоносії, в зв’язку з чим виникла необхідність затвердити нові тарифи, так як останній раз тарифи на платні соціальні послуги були затверджені 04.01.2022 року.

Тарифи на платні соціальні послуги на 2023 рік:

Як додала Інеса Миколаївна, на сьогодні 631 людина отримує послуги з домашнього обслуговування безкоштовно (особи, дохід яких менший 2-х прожиткових мінімумів, з інвалідністю, сироти тощо). Лише 6 мешканців Ніжина користується платними послугами, це люди з доходом, який перевищує 4 прожиткових мінімума. Також 72 особи обслуговуються на диференційованій основі.

Більш детальна інформація: Ніжинський територіальний центр соціального обслуговування є юридичною особою, знаходиться за адресою м.Ніжин, вул.Шевченка,99Є; тел/факс: (04631)3-10-74; 3-10-89.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь