На Бобровиччині розцвіли квіти з Нідерландів. Фото

 

 

 

 

У листопаді 2022 року учні та вчителі Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів вирішили зареєструватись для участі у Всеукраїнському благодійному освітньому проєкті з озеленення шкільних подвірʼ’їв.

Асоціація квіткових виробників Королівства Нідерланди та України безкоштовно надіслала всім зареєстрованим пакунок із цибулинками різних квітів.

Наші учасники отримали 500 цибулин – це мускарі, два види тюльпанів, нарциси, фритилярії, гіацинти, алліум. Усі пророслі цибулинки посадили в горщики та пластикові коробочки, а потім довгі дні тягнулось очікування: коли зʼявляться листочки, коли – пуп’янки, а яким кольором порадують тюльпани?

І нарешті зацвіли гіацинти та тюльпани! Горщики з квітучими рослинками прикрашають шкільні кабінети, коридор, їх використовують в оформленні фотозон.

Flowers4School проведе конкурс на кращий шкільний квітник. Тож участь у Всеукраїнському проєкті ще не закінчена. Хоч квіти вже відцвітуть, поки учасники проєкту висадять їх на клумби, але вже наступного року буде незвичайна краса!

Бобровицька територіальна громада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь