Турнір з міні-футболу: змагались ліцеїсти

Сила, незламність, віра в перемогу… Саме такий настрій панував на стадіоні міського центру “Спорт для всіх”, де 6 жовтня відбувся турнір з міні-футболу з нагоди Дня захисників та захисниць України.

За кубок ліцею змагалось чотири команди: команда учнів другого курсу математичного Б та історичного класів, першого курсу математичного класу та збірна другокурсників математичного А та першокурсників природничого класу.

Мужність, витривалість, неймовірне бажання перемогти від учасників турніру відчували й уболівальники, які гучно підтримували й додавали сил командам на полі.

За результатами змагань, подяку й почесне 4 місце отримала команда учнів 2 курсу історичного класу. Призерами турніру стали учні 1 курсу математичного (3 місце) та учні 2 курсу математичного Б класу (2 місце). Перемогу та кубок ліцею виборола збірна математиків А та учнів 1 курсу природничого класу. Усі команди були нагороджені грамотами, а Гомоляко Андрій став кращим гравцем турніру й отримав чудовий приз.

Незважаючи на вітряну прохолодну погоду, між усіма учасниками панувала тепла дружня атмосфера. Потиснувши один одному руки, серед гравців лунало: “Слава Україні!” А це ще раз доводить, що перемога може бути лише в єдності.

Ніжинський ліцей Ніжинської міської ради при НДУ ім.М.Гоголя

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь