Підсумки засідання бюджетної комісії: КП «Ніжинводоканал»

 

 

 

 

Керівництво КП «Ніжинводоканал» зробило запит до бюджетної комісії Ніжинської міської ради щодо  виділення більш ніж 4 млн грн на поточні витрати.

Депутати зауважили, що останні роки фінансування водоканалу зросло в рази у порівнянні з попередніми роками і мова йде не про десятки і сотні тисяч, а про десятки мільйонів (для прикладу, у цьому році вже було виділено  підприємству допомогу на сплату ПДФО у розмірі 8 млн грн.) Крім того відкриття кримінальних справ по різним напрямкам функціонування підприємства теж насторожують суспільство. А це одна з найкритичніших галузей міста, без якої життєдіяльність, як жителів, так і усіх підприємств практично неможлива.

Було внесено пропозицію винести на сесію міськради питання створення контрольно-ревізійної комісії, для вивчення діяльності КП «Ніжинводоканал» та пошуків шляхів підвищення ефективності роботи та виходу з розряду збиткових.  Підстав для створення комісії, як бачите, більш ніж достатньо. Тим більшим було здивуваня, коли голова бюджетної комісії, порушуючи депутатську етику, а можливо і законодавство відмовився виносити це питання на голосування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь