Мотоциклетні черевики – що це і в чому їх особливість?

 

 

 

 

Ваш вибір мотоамуніції буде залежати від вашого особистого смаку і стилю їзди. Також на вибір предметів мотоекіпіровки (і мотоботи не виключення), впливає водійський стаж та досвід. Але на щастя, в наш час є можливість знайти те взуття для мотоцикла, яке підходить саме вам.

motocikletni cherevichki

Правда для того щоб обрати підходящі по всім параметрам мотоциклетні черевики, треба бути досвідченим мотоциклістом. Хоча, зробити не менш вдале придбання вийде, якщо дослухатися рекомендацій продавців консультантів інтернет магазину МотоСтиль.

Вимоги до правильних мотоциклетних черевиків

Мануфактури пропонують різні варіанти мотоботів, які відрізняються за:

  • типом;
  • дизайном;
  • розмірами;
  • габаритами;
  • ціною;
  • та навіть матеріалами, які використовуються для їх виготовлення.

Всі ці нюанси треба враховувати, та головне, мотоботи мають «ідеально» сісти на ногу (не здавлювати і не бути більшими). Бо якщо мотоциклетні черевики замалі – про комфорт годі й думати. Якщо вони завеликі – теж буде не до комфорту і безпекові їх функції знизяться в рази.

Спортивні черевики підійдуть тим, хто шукає високу безпеку на трасі або тим, хто думає про спортивний аспект.

Ті, хто надають більше значення водонепроникності, неминуче виберуть черевики виготовлені зі спеціального водонепроникного матеріалу. Такі моделі незамінні для мотоциклістів, які подорожують на далекі дистанції по місцевості з різним рельєфом. Якщо ваш мотоцикл туристичний і ви одягаєтеся як турист, здається логічним, що ваш вибір буде «туристичні черевики».

Окремо існують мотоциклетні черевики для тих хто приймає участь в перегонах (кросові) або обирають місцевість для катання зі складним рельєфом (ендуро). І безперечно, мануфактури пропонують мотоботи, які візуально дуже схожі на звичайне взуття. Для кого вони призначені? Для тих, хто катається по місту в умовах міського трафіку. В тандемі з мотоджинсами і мотокурткою, які на перший погляд важко відрізнити від звичайного джинсового прикиду, такі мотоботи дозволяють з мотоцикла не перевдягаючись відвідувати офіс, кафе чи прогулятися парком з друзями.

Оскільки все частіше за кермом мотоцикла можна побачити дівчину/жінку, виробник мотоекіпіровки пропонують і жіночі серії в своєму асортименті. А це значить що підібрати мотоботи для панянки буде просто. Чим вони відрізняються від чоловічих? Розмірами, дизайном і можливо використанням легких матеріалів. Хоча, якщо основне питання це безпека (як у випадку з кросовими мотоботами) то ні про які компроміси в плані якості чи вартості мова не йде.

cheriviki motocikletni

Всі моделі мотоциклетних черевиків, які доступні покупцям на сайті інтернет магазину MotoStyle, сертифіковані і відповідають всім європейським стандартам. Крім того це оригінальна продукція ведучих брендів, тому якість висока, а точніше безкомпромісно висока. Щодо ціни – ви будете здивовані широтою цінового діапазону і демократичною вартістю.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь