Чим корисні бізнес-ланчі?

Бізнес-ланч – це харчування в закладах ресторанного типу в обідній час для тих, хто працює, або протягом дня перебуває поза домом. Бізнес-ланч часто називають обідом, та між ними існує різниця. Пообідати можна будь-де: вдома, в гостях, в кафе і навіть на роботі можна швидко перекусити, а от бізнес-ланч – це винахід саме закладів ресторанного типу, який дозволяє повноцінно пообідати в ресторані чи кафе – поза домівкою. Іще одна назва бізнес-ланчу – комплексний обід.
В наш час бізнес-ланч, як альтернатива швидким перекусам, – це не тільки зручно, а ще й корисно для здоров’я.

Бізнес-ланч та здорове харчування

Більшість людей знає про переваги сніданку перед іншими прийомами їжі. Але вчені довели, що не слід також забувати і про обід — навіть якщо у вас дуже щільний робочий графік.
Працююча людина не завжди має час на обід. Зрозуміло, якщо проводити на робочому місці більшу частину життя, складно підтримувати своє здоров’я на високому рівні. Якщо постійно жити відповідно до суворого розкладу і постійно відчувати стрес разом з недоліком руху, можна прийти до підвищеної нездорової ваги або просто до виснаження або вигоряння організму. Печиво та булочки, які з’їдаються протягом усього дня, можуть дати лише тимчасове відчуття насичення. Таке харчування не має реальної поживної цінності. Якщо поглинати у великих кількостях каву, це також не приведе ні до чого хорошого.
Відсутність обіду може обернутися катастрофою для шлунка.
Виділити на обід хоча б 20-30 хвилин потрібно і тому, щоб зберегти енергію у другій половині дня.
Ще один «плюс» повноцінного обіду (бізнес-ланчу) в тому, що дослідження дієтологів показують, що в пацієнтів, які худнуть та все ж не можуть утриматися від вечірніх походів до холодильника, спокуса з’їсти щось шкідливе на ніч у рази менша, якщо перекусити в обідню перерву.
Ще одна серйозна помилка – це їжа за комп’ютером, навіть якщо ви не виконуєте робочі завдання в цей момент, а просто розкладаєте пасьянс. Бізнес-ланч – можливість відключитися та «освіжити» мозок, а також повною мірою відчути смак їжі та насолодитися кожним шматочком.

Бізнес-ланч в Ніжині: де смачно і корисно пообідати?

В умовах ліміту часу будь-кому потрібен бізнес-ланч, меню якого дозволить вибрати найкращу страву за прийнятну ціну. Такий набір страв ресторанного рівня за спеціальною ціною для обіду в Ніжині пропонує ресторан «Родинне древо».
Гостям ресторану пропонуються на вибір три спеціальні ланч-пропозиції з цінами нижчими, ніж позиції в основному меню.

  • Бізнес-ланч 1. Червоний борщ, гречка з грибами, бефстроганов з курки і салат з червоної капусти «Коул слоу».
  • Бізнес-ланч 2. Борщ зелений, пюре, котлета по-київськи, салат «Весняний» з редисом.
  • Бізнес-ланч 3. Солянка, рис зі шпинатом, філе скумбрії, салат з буряка, фети та руколи.

Кухарі ресторану «Родинне древо» створюють чудеса з натуральних українських продуктів найвищої якості без жодної хімії.
Заявки на бізнес-ланч в Ніжині приймаються з понеділка по п’ятницю з 12.00 до 16.00, оперативно опрацьовуються. Є зручна система розрахунку. Постійні клієнти беруть участь в акціях та розіграшах призів.
Смачно та корисно пообідати в Ніжині ви можете за адресою:
вулиця Прилуцька, 142.
Ресторан «Родинне древо»
Тел.: 0938888558.

Наш ресторан з пропозицією бізнес-ланчів – яскравий приклад того, що пообідати в стильному і атмосферному закладі із гарною кухнею та високим рівнем сервісу – це не завжди дорого. Ми пропонуємо не тільки смачну їжу, а й приємну атмосферу для відпочинку та спілкування.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь