Бобровиччина в жалобі…

Сьогодні, 05 липня 2024 року, Бобровиччина прощатиметься з українським Захисником, лейтенантом Віталієм Миколайовичем Крикуном.

Його життєвий шлях до останнього був присвячений захисту Батьківщини.

Крикун Віталій Миколайович народився 16 жовтня 1978 року в

в с. Камінь Кролевецького району Сумської області.

Після закінчення Марковецької середньої школи вступив до Сумського аграрного університету і здобув професію агронома.Працював у Київському метрополітені.

З 2015 року захищав Україну в зоні АТО, АОС. Потім працював у військкоматах м.Бобровиця та м. Ніжина.

Брав участь у боях за визволення Бахмута і Соледара.

Останнє місце служби 163 батальйон 119 бригади ТРО на посаді командира взводу. Брав участь у захисті Батьківщини під Бахмутом, Соледаром. Був взірцем для військовослужбовців, душею колективу.

Віталій Крикун захищав рідну землю та свій народ, і цим самим подав усім нам приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

🔸Сьогодні, 05 липня 2024 року о 12:00 в с. Марківці, вул. Гоголя, 36 відбудеться церемонія прощання із українським захисником.

Просимо жителів громади приєднатись до церемонії прощання та поховання, щоб з усіма почестями провести в останню дорогу Захисника України.

У скорботі схиляємо голови, вшановуючи пам’ять українського воїна. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Віталія Миколайовича Крикуна.

Бобровицька територіальна громада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь