5 причин придбати римські штори

 

Коли мова заходить про захист приміщення від сонця чи сторонніх очей, найперше, що спадає на думку, – це звичайні фіранки та штори. Однак зараз ринок сонцезахисних виробів вражає своїм різноманіттям та багатим вибором.

Зокрема, особливо популярними є так звані жалюзі https://nikoss.com.ua/ukr/, котрі останнім часом користуються шаленою популярністю, а тому і їх асортимент щоразу поповнюється новими моделями.

Одними з наймодніших та найсучасніших по-праву вважаються римські штори, котрі можуть стати ідеальним вибором і для кухні, і для вітальні, і для дитячої тощо. Що ж це таке «римські штори» – це сонцезахисні пристрої, що мають суцільне полотно, котре піднімається вверх, утворюючи характерні складки. Крім того, вироби доповнюються механізмом – або роторним (ланцюжковий) або звичайним (мотузковий).

Такі сонцезахисні системи зарекомендували себе з якнайкращого боку, тому їх сміливо можна вважати оптимальним варіантом для сучасної оселі. Які ж ключові плюси таких виробів? Детальніше – далі.

Чому римські штори – найкращий варіант

Коли ви досі сумніваєтесь, а чи варто брати саме римські штори – пропонуємо вашій увазі п’ятірку аргументів на користь саме такої покупки:

  • По-перше, вони стильні, сучасні та модні. З такими жалюзі ваша оселя буде значно унікальнішою та комфортнішою, тут завжди пануватиме ідеальна атмосфера та максимальна гармонія.
  • По-друге, їх можна прати в пральній машині. Таким чином догляд за римськими шторами не викликатиме зайвих проблем: зніми і випри – все просто;
  • По-третє, великий вибір різноманітних варіантів. В кожного охочого є змога підібрати саме той варіант, який найбільше відповідає вимогам і вподобанням;
  • По-четверте, максимальний захист від сонця і сусідських поглядів. Відтак надмірне сонячне проміння не створюватиме вам дискомфорту та інших незручностей;
  • По-п’яте, простий монтаж. Прикріпити римські жалюзі можна і на віконну раму, і на стелю, і на стіну. Достатньо лише визначитись із підхожим способом.

Окрім того, варто зазначити, що римські штори (зокрема, кухонні) виготовляються з високоякісних та надміцних тканин, а декотрі з них просочені спеціальною протигорючою рідиною (зазвичай ті, що призначені для кухні).

Де обрати та купити римські штори

Однією з провідних компаній, на сайті якої можна всього в декілька кліків замовити римські штори чи будь-які інші жалюзі, є бренд Nikoss. Підприємство має багатолітній досвіт роботи за даним напрямом, пропонує тільки кращу продукцію з топових матеріалів і комплектуючих.

Тут ви зможете замовити жалюзі та штори будь-яких розмірів, які найточніше відповідатимуть вашим параметрам, відтак ідеально підійдуть вікнам вашої оселі, як і інтер’єру помешкання загалом.

Обирай найкраще, обирай – Nikoss! І це буде вдалим рішенням!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь