У перший місяць літа в Ніжині народилося 49 діток

Упродовж червня у Ніжинському міському пологовому будинку відбулося 48 пологів, з’явилось на світ  49 немовлят – 22 чудові хлопчики та 27 гарнесеньких дівчаток. Одній родині лелека приніс двійню – двох хлопчиків.

Богатирка червня – дівчинка з Ніжина, яка важила при народженні 4100 грамів, найменша вага (2550 грамів) у дівчинки з Куликівщини.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Тернопільщини, Борзнянщини, Носівщини, Ічнянщини, Прилуччини, Бахмаччини, Куликівщини, міст: Ічня, Борзна, Носівка.

Переважно жінки народжували першу або другу дитину, але були й багатодітні матусі. У 23 жінок – це були перші пологи, у п’ятьох мам – це треті пологи, в одній — шості. Усі інші жінки народжували другу дитину.

Вітаємо родини з поповненням! Нехай ваші оселі заполонить дзвінкий дитячий сміх, веселі витівки та різноманітні приємні клопоти. Гарного вам настрою, здоров’я, миру, щастя та любові Хай ваші діти будуть щасливі та здорові!

НПБ

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь