Як вибрати наручний годинник для чоловіка?

Вибір годинника для чоловіка потребує врахування багатьох критеріїв. Варто обрати таку модель, яка буде пасувати хлопцю, другу чи колезі. Для цього потрібно визначити, якому стилю в одязі він віддає перевагу, чим займається, які опції годинника йому необхідні щодня.

Далі більш детально розглянемо, на що треба звернути уваги, щоб придбати якісний і стильний чоловічий наручний годинник.

Критерії вибору

Основними критеріями вибору є такі:

  • Стиль чоловіка. Якщо йому подобаються класичні деталі в гардеробі, ділові костюми, потрібно зупинитися на годиннику в стилі класика. Спортсменам, звісно, підійдуть прилади зі спортивним дизайном, оснащені секундоміром, календарем, хронометром тощо. Стильним чоловікам варто дарувати трендові аксесуари відомих брендів.
  • Хобі та захоплення. Подарунок має відповідати колу інтересів отримувача. Для шанувальників екстремальних видів спорту підійдуть пристрої з протиударним склом і високим рівнем захисту від вологи. Творчим особистостям сподобаються скелетони, а колекціонерам будуть до вподоби моделі з лімітованих колекцій, випуск яких присвячений пам’ятним заходам.
  • Сфера діяльності. Професія також відіграє важливу роль, тому варто враховувати актуальні опції, дизайн і ціну. Туристам чудово підійде годинник з оптимальним рівнем водостійкості, компасом, спортсменам — з хронографом, а медичним працівникам — з тахиметром.

На ринку сучасних годинників є чимало моделей для тих, хто дотримуються активного способу життя. Це як класичні хронографи, так і багатофункціональні прилади з навігацією, пульсометром та іншими функціональними можливостями.

Годинник для спортсмена

Спортсменам підійдуть пристрої, наділені такими параметрами:

  • стійкість до ударів і механічних пошкоджень;
  • незначна вага та компактні розміри;
  • водостійкість від 10 Атм (особливо для плавання);
  • комплекс спеціальних опцій (зокрема, акселерометр).

Активним чоловікам можна дарувати наручні прилади зі шкіряними ремінцями, міцним корпусом і високим вологозахистом. Бізнесмени цінують годинники з лаконічним і простим дизайном, а також класичні моделі для офісу. Можна подарувати функціональний і практичний smart watch. Обирайте вироби зі стриманими формами, необхідним функціоналом, вдалим дизайном, що відрізняються оптимальним співвідношенням якості та вартості. При правильному підході до всіх деталей можна з легкістю знайти та купити потрібну модель.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь