Сергій Голуб пішов на заслужений відпочинок

 

 

 

 

Сергій Олександрович Голуб пішов на заслужений відпочинок (закінчився трудовий контракт). С. О. Голуб — хоровий диригент, педагог, Заслужений працівник культури України. Від 1982 року – директор Ніжинської музичної школи.

Прізвище Голуб у Ніжині, і не тільки, давно вже асимілювалося із славнозвісним дитячим зразковим хором «Сяйво», якому він віддає своє серце ось вже як сорок років. Керувати хором буде й надалі, бо любить свою справу та пишається учнями. Серед них призери та переможці конкурсів різних рівнів.

Пише nizhyn.city

«Музична школа – це все моє життя», – сказав якось в інтерв’ю Олександрович. У музичній школі Сергій Голуб один із старожилів.

Новою керівницею закладу призначена Ірина Вікторівна Разон, викладач Ніжинської школи мистецтв при КЗ “Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької”, голова фортепіанного відділу.

У досьє Ірини Вікторівни на сайті коледжу написано: Музичну освіту здобула в Чернігівському державному музичному училищі та Ніжинському державному педагогічному інституті імені М.В.Гоголя.

Удосконалюючи виконавську та педагогічну майстерність, втілює інноваційні технології у процес навчання. Разон І.В. є укладачем типової навчальної програми з навчальної дисципліни «Музичний інструмент фортепіано» середнього (базового) підрівня початкової мистецької освіти з музичного мистецтва початкового професійного спрямування, інструментальні класи, затверджено Науково-методичною радою Державного науково-методичного центру змісту культурно-мистецької освіти. Є автором більше 50 публікацій у науково-методичних виданнях, доповідачем на всеукраїнських і міжнародних конференціях. Учні викладача – багаторазові лауреати обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, активні учасники фортепіанних концертів і різних мистецьких заходів.

Нагороджена медаллю «Трудова слава» Міжнародної рейтингової академії «Золота фортуна», відзначена подяками за високий професіоналізм, концертмейстерську майстерність та поширення педагогічного досвіду.

Успіхів Ірині Вікторівні, Сергію Олександровичу та нових здобутків учням та викладачам музичної школи!

Джерело: nizhyn.city

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь