Коли у Ніжина з`явиться графік погодинного відключення електроенергії: деталі

 

 

 

 

Керівник ПАТ Чернігівобленерго ВП Ніжинський РЕМ Володимир Самсоненко поінформував, що з метою зниження соціальної напруги серед населення, минулого четверга було розроблено графіки погодинного відключення електроенергії.

Наразі графіки передані на погодження до керівництва області. Як тільки графік відключення буде затверджено, він буде оприлюднений у засобах масової інформації.

Володимир Самсоненко ще раз пояснив, що вимикають лінії електропередач тоді, коли в енергосистемі необхідно знизити певний обсяг навантаження, а не відключити певну кількість людей, будинків, районів чи конкретний населений пункт. Переважно світло вимикають не більше, ніж на 4 години, але може бути необхідність і на довше.

Щодо ситуації, коли на одній вулиці є світло, а не сусідній вимикають другий день поспіль, керівник ніжинського РЕМу пояснив, що деякі будинки приєднані до однієї лінії живлення з об‘єктами критичної інфраструктури або до лікарень, тому в них не вимикають світло. Стосовно решти: це не планове відключення електроенергії, а аварійне, тож спрогнозувати, коли та де буде наступне відключення, та о котрій неможливо.

Ніжинська міська рада

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь