Носівка розквітла Великодньою писанкою

 Справжня весняна палітра розквітла  вчора в Носівці на центральній площі міста. Тут встановили яскраві,великодні писанки.

 Її творці – наші талановиті діти і їхні наставники: вихователі дошкілля, педагоги закладів освіти, працівники позашкілля.

Кожна писанка- справжній витвір мистецтва. Велика, кропітка праця над втіленням ідеї, глибокого змісту,що вкладається в кожен виріб.

 Без перебільшення- вони просто неймовірні.

 А головне, що  після того, як працівники відділу освіти, відділу житлово-комунального господарства та благоустрою  міської ради їх встановили, площа – розквітла, святково вбралась до найвеличнішого свята  весни – Великодня. У всіх перехожих погляд зупинявся на цій рукотворній красі і на обличчі з’являлась посмішка.

 У нашому житті, наразі, мало приводів радіти. Але давайте всі разом помилуємося  цій красі!  Вони всі різні, але кожна  неповторна, бо в ній закладений не лише глибокий  духовний зміст,  кожен виріб увібрав у себе   від своїх творців  важливі християнські цінності: любов, віру і надію.

Такий творчий проект «Весняна палітра: світ Великодніх писанок» від закладів освіти громади відбувся вперше.  До нього долучилися колективи дошкільних закладів  «Барвінок» та “Ромашка”, Носівської початкової школи, Інклюзивно-ресурсного центру, Центру дитячо-юнацької творчості, міських гімназій №2 та №3, Носівських ліцеїв №1 та №5,  Володьководівицького ліцею.

 З’явилося відразу кілька великодніх  фотолокацій у центрі міста.

 Приємно, що відразу біля встановлених писанок почали фотографуватися  з дітками, розглядати їх, милуватися. Ця краса відгукнулася у серцях носівчан та гостей міста.   Це – найголовніше!

Попри всі випробування,  маємо навчитися  знаходити приємність у звичних речах,  час – на добрі справи, на увагу до оточуючих. Саме це пробуджує у душі кожного з нас прекрасні почуття, які додають снаги і життєствердної енергії, яка  надихає.

 Маємо надію, що  ніхто і ніщо не завадить  цим прекрасним творінням радувати містян і гостей і в передвеликодній тиждень, і  після  свята Воскресіння Христового.

З прийдешнім святом, дорогі земляки!

Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь