Розворушене осине гніздо, або Про чергові безпідставні звинувачення

Боротьба за правду про укриття, школи та медичні заклади дається дуже дорого.

Депутат, який виступив проти несправедливості й відкрито розповів про те, що ж відбувається насправді, зараз перебуває під постійним пресом вигадок і нісенітниць від власників ботоферм.

Чергова брудна маніпуляція від однієї з спільнот у Фб: її автори вкотре розпустили по соціальних мережах брехню про Сергія Охонька.

Знову звинувачення, вигадані наспіх. Вони пишуть: “Пивний намет на Амосова, що турбує весь житловий район, як з’ясувалося був встановлений на земельній ділянці, яка надана в аренду в 2020 році.Землю орендує ТОВ Резерв РВ, директором якого до цього публічного скандалу був всім відомий Сергій Охонько. Після розголосу, директор фірми був швиденько замінений. Без коментарів! Просто ганьба!”.

Безпідставна дурниця ні про що.

У коментрі сайту Нежатин Сергій Охонько зазначив, що ніколи не працював ні в яких фірмах, адже він сам підприємець і займається власною справою з 2005 року. А про існування вищезгаданої фірми взагалі не знав і ніякого відношення до ТОВ Резерв РВ не мав і не має.

Це вже не вперше на подібних сайтах розповсюджується брехня, а правдиві коментарі витираються, люди, які висловлюють власну думку, що суперечить наклепам, блокуються. Автори цих наклепів намагаються “чорнухою” та брехнею боротися проти тих, що їм відверто каже їм правду в очі.

Якщо так діють опоненти, то хто вони, якщо йдуть на такі кроки?..

Розворушене осине гніздо, яке грабує Ніжин, і воно тепер в своїй природній манері захищається, пирскаючи отрутою.

Просто подивіться, як ганебно себе ведуть ці люди… Ось, як на долоні – їх моральні якості.

Сергій Охонько звертається до депутатів міської ради з проханням підтримки в обʼєктивному підході до питань міської медицини, освіти, комунальних підприємств, капітальних та поточних ремонтів та інших важливих напрямках розвитку міста.

“Ви ж бачите, що відбувається насправді… Ні замки на дверях, ні сотні ботів в Фб, ні які піар технології ніжинців не зупинять, вони вже розуміють з ким мають справу”, – стверджує Сергій Миколайович.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь