Чаус: на Чернігівщині почастішили спроби заходу ворожих ДРГ

 

 

 

 

Спроби заходу російських диверсійно-розвідувальних груп в прикордоння Чернігівщини в порівнянні з минулим роком почастішали. Однак сили оборони їм протидіять.

Так відповів начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус на питання журналіста Суспільного щодо діяльності ДРГ в прикордонні.

Ми не бачимо тут “вагнерів”. Спроби заходу ДРГ вони є, почастішали особливо цього року на Чернігівщині. Заходять специ. Ми їм протидіємо і робимо все, щоб цю протидію зробити ще більш ефективною. Групи різні: п’ять людей, вісім, чотири. Тут головне не скільки заходять, а головне ефективна протидія заходу противника на нашу територію“.

Роблять вони це для того, щоб, по-перше, тримати в напрузі ЗСУ, які там перебувають, та сіяти паніку в населення.
Також Чаус підтвердив інформацію про розстріл цивільного автобуса у прикордонній Миколаївці. Сталося це 14 липня. Тоді російська ДРГ застрелила місцевого жителя, який їхав в авто. Тіло чоловіка замінували.
Відомо те, що ви сказали, більше нічого не можу сказати. Не можу. Це працювала ДРГ. Це дійсно підтверджено, що це ДРГ і тіло було дійсно заміновано. Більше нічого сказати не можу. Є певна закрита інформація”.

Джерело: Суспільне
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь