Ніжинців запрошують на “Домашній онлайн-концерт”

Вже в четвер, 7 травня, Ніжин та район запрошують на “ювілейний” зірковий творчий вечір — 5й “Домашній онлайн-концерт”. Незадовго до “сумних” свят, дорослим і молоді подарують майже півтори години якісної музики та корисних цікавинок.
Глядачів своїми талантами приємно дивуватимуть авторськими та кавер- матеріалами імениті артисти й вокалісти з України й інших країн світу —  Андрій Рибарчук, Денис Родін, Сергій Лазановський, Олеся Степан, Сергій Соловйов, Олександр Коржов, Даріуш Літовські й інші.
Окрім естрадної музики, обіцяють і “класику” в сучасній обробці — електронний бандурист і винахідник Іван Ткаленко познайомить всіх зі своїм унікальним мистецтвом.
— Артисти, вокалісти та команда проекту приготували дуже багато приємних сюрпризів, — діляться ведучі “концерту” Олександр Кахай й Юлія Прилуцька, — а практична частина нашого “заходу” підкаже та покаже ряд цікавих ідей для подарунків до прийдешнього Дня мами.
У приємне доповнення до вокально-інструментального мистецтва, заплановане й образотворче, —  експрес-майстер-клас “Космічна акварель” з малювання креативних ілюстрацій і картин у домашніх умовах від столичної художниці та дизайнерки Надії Колесник. Для паралельного створення подібних власних “шедеврів” глядачам необхідні будуть звичайні пензлики для малювання, акварель чи, на крайній випадок, гуаш, “акварельний” чи звичайний [офісний] папір, звичайні швацькі нитки та трохи солі.
Розпочнеться 5й “Домашній онлайн-концерт” у четвер, 07 травня, о 18:00
Доступ до його трансляції буде безкоштовним і вільним за посиланням https://youtu.be/hBMOUhsi4Jk
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Ніжинців запрошують на “Домашній онлайн-концерт”

Залишити відповідь