рашисти обстріляли 3 громади на Чернігівщині

 

 

 

 

Через безсилля та злість від успіху українських військ ворог продовжує нищити критичну інфраструктуру України.

Під ворожий обстріл потрапили і об’єкти Сумщини.

Станом на 21.00 годину 15 вересня 2022 року ворожі війська шість разів обстріляли Чернігівську та Сумську області у межах відповідальності. Усього з території рф випущено не менше 98 снарядів та мін.

По обіді зафіксували 15 вибухів імовірно зі ствольної артилерії по Новгород-Сіверській територіальній громаді. З 14.00 до 15.00 години тривав обстріл Семенівської територіальної громади, де зафіксували 26 вибухів імовірно зі ствольної артилерії. У цей же час ворожі війська обстрілювали і Сновську ТГ Корюківського району – чотири прильоти, припускають, з міномету 120 мм.

Після 16:00 і протягом години пролунав 31 вибух (імовірно з міномету 120 мм) з напрямку російської ломаковки знову по території Семенівської ТГ.По території півночі Сумської області вибухи почали фіксувати з 16.00 години, коли нарахували 11 приходів імовірно з міномету 120 мм по околицям Шалигиного Шосткинського району.

О 16.30 повчався обстріл околиці Середини-Буди, де зафіксовано 11 вибухів імовірно з міномету 120 мм з території російського зернового. У результаті обстрілу пошкоджено електричну підстанцію.

Про втрати серед місцевого населення інформація не надходила.

Фото – електропідстанція в н.п. Середина-Буда.

Оперативне командування “Північ” / Operational Command “North”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь